Zdravljak

AKCIJA!!

U periodu uskršnjih i prvomajskih praznika  26.04.-05.05.2019.  5 noćenja u terminu po izboru 5.000 dinara po osobi (BESPLATNO uz korišćenje vaučera Vlade RS). Moguće je ugovoriti i ishranu u hotelu, doručak švedski sto 300 din., pansionski ručak 400 din. i večera 300 din.

Recepcija hotela: 018/ 830-722, email: zdravljaksokobanja@gmail.com

Kontakt agencije: 011/3139169, 064/6695879, e-mail aca@viatours.rs

PREUZMITE CENOVNIK ZA 2019

Opis hotela:  Hotel „Zdravljak“ na atraktvnoj lokaciji u centru Sokobanje u svom sastavu ima dva zatvorena bazena (jedan sportski poluolimpijski sa terasom za sunčanje i jedan termalni sa toplom vodom temperature od 34˚C).

Hotel ima 6ha sopstvenog placa, sa sportskim terenima i uređenim parkom – šetalištem.

Kapacitet 300 ležajeva u sobama ½ , 1/3 i apartmanima. Posebne pogodnosti za grupe.

Hotel ima i druge sadržaje: više restoranskih sala, aperitiv bar, masera, saunu, mini kuglanu, streljanu, kongresnu salu sa 300 mesta, dve sale za sastanke od 30 i 50 mesta, parking, 4 teniska terna na šljaci, teren za odbojku na pesku, travnati fudbalski teren, betonske terene za košarku, mali fudbal, odbojku…

PRIHVATAMO VAUČERE MINISTARSTVA TURIZIMA ZA ODMOR U SRBIJI!

O Sokobanji: 

Sokobanja je banjsko turističko mesto smešteno u podnožju planine Ozren u jugoistočnoj Srbiji i okružena je sa četiri planine, Rtanj (1560m), Ozren (1117m), Devica i Bukovik. Kroz Sokobanju protiče reka Moravica koja izvire ispod planine Device i od nje je napravljeno veštačko jezero koje se zove Bovansko jezero. U svom oruženju, Soko Banja ima dosta netaknute prirodne lepote i mnogo lepih izletišta kao što su: Lepterija, stari grad Sokograd, Kalinovica na Ozrenu, izvor reke Moravice (Vrelo), Barukdžije, Sesalačka pećina, Vrmdžansko jezero i grad.

Čist vazduh, kvalitetne termalne vode, mnoštvo parkova su idealno mesto za lečenje plućnih bolesti, reumatska oboljenja, nervno obolele osobe, a pogotovo se preporučuje za odmor i rekreaciju.

Turizmom se Sokobanja bavi punih 180 godina a u zadnjih desetak godina se razvija velikom brzinom zbog priliva zdravog kapitala i izgradnjom akva parka i wellness centra, tako da pored zdravstenog turizma sa stopostotnim uspehom u lečenju Soko Banja ima i rekreativno komercijalni turizam. Smeštaj u hotelima, privatnim vilama i apartmanima, banja pod Ozrenom beleži iz godine u godinu veliki porast broja noćenja po jednoj turističkoj sezoni.

Sokobanja – foto galerija